Összes oldalmegjelenítés

2011. április 26., kedd

Gesztenyés tekercs

Ha valamilyen mutatós mégis egyszerű süteményre vágytok próbáljátok ki a gesztenyés piskótatekercset. Zseniális az ízhatása, és nagyon gyorsan készen van. Hozzávalók: 8 tojás, 8 kanál cukor, 8 kanál liszt, fél sütőpor a piskótatésztához. A krém 1 csomag gesztenyemassza, rumaroma, 3 dl tejszín, fél tasak habfixáló.
A piskótát elkészítjük, nedves ruhára feltekerjük. A tejszínt (tejérzékeny gyerkőcnek Hulala tejszínt használjunk) felverjük a habfixálóval és belekeverjük a gesztenyemasszát és a rumaromát. Ezzel a könnyű habbal betöltjük a tekercsünket. A tetejére is kenünk a masszánkból, és leszórjuk csokiforgáccsal. Megmondom őszintén, azért nincs egyenlőre kép, mert mire lefotóztam volna, elfogyott:)). De a következő sütésnél ígérem gyorsabb leszek!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése